Sömnproblem

Har du sömnproblem som påverkar din livskvalitet? Stressande livshändelser som sjukdom, separation eller hög arbetsbelastning kan öka den mentala och fysiologiska beredskapen, vilket gör det svårt att somna och lätt att vakna tidigt. Sömnproblem kan också vara kopplade till depression, vilket ytterligare påverkar sömnen. Svårigheter att stänga av tankarna är en annan vanlig orsak till sömnproblem.

God sömn – bättre livskvalitet

Jag kan stödja dig genom behandlingen genom olika hypnosbaserade metoder och psykoterapeutisk vägledning.och hjälpa dig att återfå en god sömn och bättre livskvalitet. Målet är att inte bara förbättra din sömnkvalitet utan också att stärka din allmänna hälsa och välbefinnande. Tillsammans kan vi arbeta för att skapa hållbara förändringar som leder till en bättre och mer balanserad livsstil.

Läs mer om

Kontakta mig

För att boka en personlig konsultation där vi tillsammans kan utforska dina sömnproblem och identifiera de bakomliggande orsakerna. Genom att arbeta tillsammans kan vi hitta effektiva strategier för att förbättra din sömnkvalitet och stärka din allmänna hälsa. Ta det första steget mot en bättre nattsömn och ett hälsosammare liv genom att boka din konsultation idag. Du förtjänar att må bra och sova gott.

Ytterligare områden jag arbetar främst med

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå