Krissamtal

Jag erbjuder professionell krisbehandling för att hjälpa dig hantera livets utmaningar. Ordet kris kommer från grekiskans krisis och betyder avgörande vändpunkt. Kriser kan utlösas av händelser som dödsfall, separationer, mobbning eller när föräldrar blir sjuka. En psykisk kris uppstår när tidigare erfarenheter och reaktionssätt inte räcker till, vilket kan leda till stark smärta eller ångest. Genom att söka hjälp kan du hitta nya sätt att bearbeta dessa upplevelser för en förbättrad hälsa och livskvalitet.

Hur det går till

Jag kan erbjuda en trygg och stödjande miljö där du kan uttrycka dina känslor och tankar. Genom samtalsterapi och hypnosbaserade metoder arbetar vi tillsammans för att förstå och bearbeta den kris du upplever. Vi fokuserar på att identifiera dina resurser och utveckla nya strategier för att hantera framtida utmaningar. Mitt mål är att hjälpa dig att återfå balans i livet och att känna dig starkare och mer förberedd för framtida utmaningar.

Kontakta mig

Genom en väl bearbetad kris kan du få bättre självkännedom och beredskap för framtida utmaningar. Jag hjälper dig med professionellt krissamtal och stöd för att hjälpa dig hantera och bearbeta krisen, återfå balans i livet och gå vidare med ökad styrka. Kontakta mig för stöd och behandling

Ytterligare områden jag arbetar främst med

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå