Handledning & Utbildning i Psykoterapi

Jag erbjuder handledning och utbildning inom psykoterapi, riktad till både nybörjare och erfarna terapeuter. Jag har handlett både på Steg-I och Steg-II nivå under de senaste åren och jag arbetar inom ramen för ett psykodynamiskt och kognitivt förhållningssätt. Denna kombination ger en mångsidig och djup förståelse för de olika aspekterna av psykoterapi.

Min erfarenhet

Omfattar handledningsuppdrag inom traditionell psykodynamiskt orienterad samtalsbehandling samt hypnosbehandling. Genom att integrera dessa metoder kan jag erbjuda en rik och varierad utbildningsmiljö som främjar både teoretisk kunskap och praktisk tillämpning. Handledningen syftar till att utveckla terapeuternas färdigheter, öka deras självinsikt och förbättra deras förmåga att effektivt stödja sina klienter.

Kontakta mig

Genom åren har jag utvecklat en djup förståelse för hur olika terapeutiska metoder kan kombineras för att bäst stödja klienternas behov. Med denna gedigna bakgrund är jag väl rustad att erbjuda kvalificerad handledning och behandling som främjar både professionell och personlig utveckling.Tillsammans kan vi arbeta mot att stärka din kompetens och förbereda dig för de utmaningar som du kan möta i ditt terapeutiska arbete.

Ytterligare områden jag arbetar främst med

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå